Planen vores politikere vil ikke se

Regering i Tyrkiet med Erdogan der styrer den, har afsløret sine stor planer for 10 år siden

Cherif Tomra Ayouty,

22/03/2016

Regering i Tyrkiet med Erdogan der styrer den, har afsløret sine stor planer for 10 år siden. Erdogan har gjort det klart, at han vil være den næste Khalif over hele den muslimske verden og genetablere Tyrkiet til sin tid som den Osmanniske Rige. Hans først mål er rettet mod Grækenland og derefter Balkan landene, hvor en kæmpe krigs økse er begravet med ufattelig stor nag og hævn ønsker. Den eneste måde Erdogan kan føre sig frem på er som leder af den Muslimske Broderskab.

Jeg fortæller ikke her en godnat historie eller opdigtet konspirations teori. Alt hvad Erdogan har foretaget sig peger på hans mål.

Den aftale Erdogan fik EU til at sluger, er en afgørende nøgle til EUs dør, som enhver fjende til Vesten kommer til at råde over. Det bliver ikke bare syrer, som Erdogan skal giv fri adgang til EU, men enhver medlem af alle islamistiske terror organisationer vil kunne få et tyrkisk pas. Erdogan behøver ikke at vente indtil EU sender tilbage til Tyrkiet en asyl ansøger, der er allerede i EU. Han skal bare give et tyrkisk pas i dag til de tre millioner syrer som er flytninger i Tyrkiet, vel viden at EU kommer aldrig til at kunne sende tilbage de to millioner så kaldte syriske flytninger, som befinder sig i EU i dag.

Jeg håber de menig europæere kan spørge deres regeringer, hvorfor vil de ende Europa. Vores politikere kan ikke være så dumme ikke til at se hvad aftalen med Tyrkiet ender med.

Kilde: