Mette Frederiksen kører sololøb og holder befolkningen for nar

Martin Juncher. (Foto: Privatfoto)
Martin Juncher. (Foto: Privatfoto)

180Grader Debat,

08/04/2020

Af Martin Juncher, cand. scient. pol.

Vi befinder os lige nu i en usædvanligt forvirrende og historisk alvorlig krisesituation, ikke pga. corona (“sygdommen”), men pga. regeringens reaktion herpå (“kuren”). For det virker lige så uimodsigeligt og usædvanligt, at Danmarks statsminister, Mette Frederiksen (S), af uvisse bevæggrunde helt forsømmer at formidle strategien, der skal føre hele Danmark videre. 

Vi kan ikke være tjent med en leder, der kører sololøb uden sundhedsfagligt belæg og som enten ikke kan eller ikke ønsker at forklare sin kurs hverken til danskerne eller de øvrige folkevalgte politikere. Det ligner manøvrer, vi alene kender fra diktaturstater. Danmarks Grundlov af 1849 tilsikrer ellers, at lederen er folkets tjener. Det er for nuværende vanskeligt, egentlig umuligt, at se. 

Mette Frederiksen er tilsyneladende faldet i næsegrus beundring over egen succes efter krisens første pressemøder, hvor hun ikke af grundlæggende dygtighed, men pga. sagens karakter, fremstod landsmoderlig. Nu er vi tæt på sandhedens time, hvor hendes evner og talent eller mangel på samme kommer frem. 

Og man fristes til at spørge, om det er den ikke-folkevalgte rigmand, WHO-sponsor og globalist, Bill Gates, der dikterer den danske corona-politik? Til Fox News sagde Bill Gates: "Vi vender ikke tilbage til en normal samfundstilstand, før vi har fået en vaccine ud i hele verden”. Det samme siger den danske statsminister!

Bill Gates har også udtalt i adskillige medier, at der vil komme restriktioner imod de mennesker, som ikke vil lade sig vaccinere, og han nævner, at de eksempelvis ikke vil få lov at flyve til andre lande. 

Er det dér regeringen vil have os hen, så sig det ligeud? 

Det er der rigtig meget, der tyder på. Vi er de seneste fire uger blevet underkastet hastelove, der har indskrænket vores grundlovssikrede frihedsrettigheder og lovliggjort f.eks. tvangsvaccination.

Sådan administrerer en god og troværdig statsleder ikke sin betroede magt. 

Derudover styres vi direkte mod en samfundsøkonomisk katastrofe, som allerede har fatale konsekvenser for alle, der ikke er betalt af det offentlige. 

Nationen er med rette vred og skuffet, da ovennævnte foranstaltninger italesættes som nødvendige, førend vi påny gør os fortjent til vores frihed. Så nu skal vi pludselig gøre os fortjent til noget, vi altid har haft. “Tilbage til normalen” - siger landsmoderen - kommer vi ikke, for intet bliver det samme og på ubestemt tid, men hvad det bliver så? Diktatur eller et forbedret demokrati, hvor den enkeltes frihed betyder noget?

Vi er mange, forhåbentligt et stort flertal, der kun ser én mulighed, som er, at menneskeheden lige nu skal tage et skridt opad og ikke nedad. Der er alt for meget på spil til, at vi menige borgere og folketing kan acceptere "at der fejes noget ind under gulvtæppet", og specielt noget så uendeligt vitalt som hele befolkningens sundhed, vores økonomi, vores frihed og eksistens - ja, nationens fremtid er ikke for stort et begreb at tage i anvendelse i den situation, vi befinder os i.

Men hvor er oppositionen henne? Er den afgået ved døden i coronakrisen? 

Man hører folketingspolitikere berette, at Folketinget for tiden er tømt for medlemmer. Hvorfor er folketingssalen ikke netop lige nu fyldt til bristepunktet af diskussionslystne folkevalgte, der brænder for en bedre verden og for at tjene folket i denne multi-dimensionelle, kollektive eksistenskrise?

Sad jeg i Folketinget, havde Mette Frederiksen, hvis ikke før, så dags dato, fået en fyreseddel fra mit sæde. Poul Schlüter blev efter 11 gode år (1982-1993) tvunget til at gå af for mindre, og han er stadig den bedste statsminister, Danmark har haft siden 2. verdenskrig.

Hvad angår faktuelle tal, er det gået op for mange, at denne virus med al tydelighed er langt fra at ligeså farlig, som vi alle er blevet misledt og hjernevasket til at tro. Det viser al statistik, men de mest brugte datamodeller er bevidst blevet fodret med forkerte antagelser, der støtter en bestemt politisk-økonomisk dagsorden, som først efter at verden lukkede ned i undtagelsestilstand, blev trukket tilbage, dvs. korrigeret i langt mere positiv retning. F.eks. blev det forventede dødstal for Storbritannien reduceret fra 500.000 til maksimalt 20.000. Det er så ekstem en korrektion, at den er direkte utroværdig. 

Derudover er langt størstedelen ikke døde AF corona, men MED corona. Vigtigst af alt, så er dødstallene ekstremt begrænsede, og “reaktionen” står slet ikke mål med “sygdommen”, dvs. “løsningen” er helt ude af proportioner i forhold til “problemet”. 

Derudover trækker en samfundsnedlukning, ifølge bl.a. epidemi-ekspert og regeringsrådgiver, Dr. Knut Wittkowski, problemet i langdrag, da det tager længere tid at udvikle flok-immunitet, hvilket både vil koste dyrt økonomisk og i form af flere dødsfald. 

Lad os kigge på de seneste tal. I Danmark har vi per d. 7. april, jvf. Sundhedspolitisk Tidsskrift, udført 52.666 tests og fundet 5.071 positive prøver, dvs. 9,63%. 

Da gruppen er stor nok til at udgøre et repræsentativt udsnit af befolkningen, véd vi, at ca. 10% enten har eller har haft coronavirus, dvs. i alt ca. 539.569 danskere, hvoraf 204 er afgået ved døden. Dødelighedstallet er hermed 0,04% eller ca. en halv gang så høj dødelighed som influenza, men ifølge Statens Serum Instituts vurdering, er antal smittede i virkeligheden mellem 30-80 gange højere, dvs. et langt lavere dødstal. 

Det bør nok ændre den regeringsskabte panik en smule. Altså er der ingen som helst grund til samfundsnedlukning, og ingen grund til at diskutere, hvilken strategi, der er bedst. Det er uden tvivl naturlig immunisering.

Dette er uden sammenligning den største og vigtigste kamp for sundhed, økonomi, frihed og demokrati i vores livstid, måske i hele civilisationens historie, fordi udfordringen er kompleks på alle niveauer, og samtidig omfatter krisen hele verdens befolkning. 

Det er nu, det gælder. Vores børns fremtid er ved at blive lagt i nogle rammer, som ikke kan ændres, hvis vi ikke lige nu gør krav på retten til at bestemme over egen krop og sind og får vores frihedsrettigheder tilbage.

Hvis Mette Frederiksen skal gøre sig håb om at bevare sin position, skal hun, imens hun stadig har en smule troværdighed tilbage efter denne ørkenvandring og kraftigt misledende strategi, træde ud af skyggen af sine mange spindoktorer, som i øvrigt burde fyres (unødig omkostning), ud af de institutioner og regler hun gemmer sig bag og ud af sin agenda, der handler om at bevare magten for en enhver pris. 

Fremfor alt kræver vi at se en hudløs ærlig statsminister, der opfører sig som folkets tjener og fuldt ud oplyser om, hvad der foregår bag linjerne. Vi behøver omgående en klarhed og en strategi, der tilgodeser hårdtarbejdende borgere, fremfor kapitalstærke såkaldte “hjælpeorganisationer”, der vil sælge vacciner til hele verden.

Nej tak, man ejer retten til sin krop og sind, og den personlige frihed er ukrænkelig, ifølge Grundlovens paragraf 71.

Der er en omfattende informationsdeling og kritisk debat i gang via internettet. Millioner af mennesker globalt sætter sig ind i, hvorfor denne coronakrise blev skabt og begynder at forstå verdens sande tilstand, herunder den magtagenda, som alverdens regeringer er faldet for på stribe, så medmindre internettet også går ned, kan den nødvendige folkeoplysning ikke stoppes. 

Regering, folketing og presse burde diskutere denne folkeoplysning kritisk med befolkningen, fremfor at etablere en diktaturtilstand, uanset om den viser sig at blive midlertidigt eller ej. 

Dette er et debatindlæg indsendt af en af 180Graders læsere. Det er alene udtryk for skribentens holdning. Læs mere om, hvordan du selv kan bidrage med debatindlæg til 180Grader her.