Netavisen 180Grader er en borgerlig-liberal netavis, der blev startet den 30. april 2007 med Ole Birk Olesen i spidsen. I dag hedder redaktøren Lars Bjørknæs, men missionen er den samme som i 2007: at være hele Danmarks borgerlige netavis. Vi arbejder ud fra et klart borgerligt-liberalt idégrundlag, og er uafhængig af alle organisationer og partipolitiske interesser.

Navnet 180Grader kommer fra ønsket om at vende nyhedsdækningen og den offentlige debat 180 grader rundt. Ofte er mediebilledet nemlig alt andet end borgerligt. Det ønsker vi at rette op på. På 180Grader ønsker vi at nuancere mediedækningen og debatten og give kvalificeret borgerligt modspil til den eksisterende medieverden.

Du kan også bidrage ved at sende debatindlæg til udgivelse på 180Grader. Vi bringer vi så mange indlæg som muligt og vi bringer også gerne indlæg, som andre medier ikke ønsker at bringe. Vi lover svar indenfor 24 timer, når du sender indlæg til os.

180Grader er din platform, hvis du har noget på hjerte. Hos os kan alle borgerlige af enhver afstøbning slå sine folder. Og er du ikke helt så borgerlig i det, er du selvfølgelig også velkommen til at deltage.

Læs mere og send dit indlæg her.

Har du gode idéer, tips til historier eller andet, som skal forbi 180Ggrader, så skriv til os på [email protected].

180Grader udgives på platformen Publiczr og er en del af Publiczr Media ApS

180Grader er tilmeldt Pressenævnet.