Venstre-minister bakker op om konservativ kandidat

Af Ole Birk OlesenHan kunne have valgt en partifælle at bakke op om, men skatteminister Kristian Jensen vil tilsyneladende hellere have en konserva...

Slettet Bruger,

21/02/2008

Af Ole Birk Olesen

Han kunne have valgt en partifælle at bakke op om, men skatteminister Kristian Jensen vil tilsyneladende hellere have en konservativ kandidat i Europaparlamentet ved det næste parlamentsvalg. Således har Kristian Jensen meldt sin ind i Facebook-gruppen "Mette i EP '09!", der er et led i den konservative Mette Abildgaard Jacobsens valgkampagne.

"Jeg blev stolt og beæret over opbakningen fra Kristian Jensen. Jeg har allerede lagt mange timer i vejen til parlamentet, og derfor er det ekstra fedt, når en Venstre-minister lægger mærke til en, selvom man er konservativ," siger Mette Abildgaard Jacobsen og fortsætter: "Jeg har længe kæmpet for en lavere skat i Danmark gennem KU, og det er måske det, der lønner sig nu i form af denne opbakning fra skatteministeren."

Mette Abildgaards Facebook-gruppe har nu næsten 400 medlemmer, men Kristian Jensen er også med i mere perifære grupper. Således er han det ene af 58 medlemmer af gruppen "Nej tak til købsforbud af seksuelle ydelser".

I gruppen "Danske piger holder 100% !!!" er Kristian Jensen til gengæld kun en blandt 18.588 medlemmer.

[email protected]

Kilde: