Venstre-kandidat fyret fra DR

Slettet Bruger,

12/09/2007

Det har været en nedtur for Danmarks Radios tidligere Moskva-korrespondent, Poul F. Hansen, at meddele sine chefer, at han ville være folketingskandidat for Venstre. Først fik han besked på, at han enten måtte droppe sine politiske planer, tage imod en fratrædelsesordning eller blive natvært på trafikradioen. Efter at ledelsen havde haft et par dages betænkningstid, blev han dog tilbudt et job i DR's researchafdeling.

Men nu er han blandt de fyrede i DR's sparerunde, skriver borsen.dk.

"Danmarks Radio har ikke givet mig nogen forklaring. Det der skete var, at jeg i sidste uge meddelte, at der ville komme et møde i Venstres kreds i Brønshøj, hvor jeg er foreslået som kandidat. Efterfølgende blev min chef Kristian Mouritzen fuldstændig forkert i hovedet og meget vred, og han kaldte mig til et møde," siger Poul F. Hansen til borsen.dk.

Om baggrunden for sin fyring kan Poul F. Hansen kun gætte.

"Jeg kan jo ikke vide det, fordi man ikke har sagt det, men jeg vil sige det sådan, at hvis jeg ikke havde stillet op for Venstre, så tror jeg ikke, jeg var blevet fyret, for jeg er den eneste i nyhedsafdelingen, der kan russisk og har den erfaring," siger han.

[email protected]

Kilde: