VU skælder ud på Leif Mikkelsen

Slettet Bruger,

10/05/2007

Venstres Ungdoms landsformand, Karsten Lauritzen, mener, at Leif Mikkelsens beslutning om at forlade Venstre er "dum og uigennemtænkt".

"Leif Mikkelsen siger, at han går, fordi han vil have mere liberal politik, men det får han kun i Venstre - og jeg tvivler i hvert fald på, at han kan gøre nogen forskel i Ny Alliance. Dem, der har en fortid i VU - og det er halvdelen af folketingsgruppen - ved, at man skal tænke langsigtet. Og hvis der er ét parti, som historisk har stået for borgerlig, liberal politik, så er det Venstre," siger Karsten Lauritzen til Ritzau.

Han mener, det er forkert, at man ikke kan diskutere skattepolitik i Venstre, sådan som Leif Mikkelsen har sagt. Men man må affinde sig med, at det er Anders Fogh Rasmussen, der styrer showet.

"Anders Fogh Rasmussen går jo også ind for skattelettelser, selv om han ikke mener, at der er råd til dem i dag. Det mener jeg så, at der er, men siden han er statsminister, så har han jo ligesom teten i det spørgsmål," siger Karsten Lauritzen.

Kilde: