Unge DFere lurepasser på forræderi-anmeldelse mod Fogh

Af IKKEMIG 2Beskyldningerne om højforræderi mod den svenske statsminister Fredrik Reinfeldt lader ikke til at blive hans danske kollega, Anders Fog...

Slettet Bruger,

04/05/2008

Af IKKEMIG 2

Beskyldningerne om højforræderi mod den svenske statsminister Fredrik Reinfeldt lader ikke til at blive hans danske kollega, Anders Fogh Rasmussen (V), til del, kan 180Grader.dk berette.

I vores nordlige broderland har det nationalkonservative parti Sverigedemokraternes ungdomsorganisation politianmeldt den svenske statsminister. De mener, at han med underskrivelsen af Lissabon-aftalen har overgivet suverænitet til EU.

Men her til lands har Dansk Folkepartis Ungdom ikke planer om at gøre svenskerne kunsten efter.

"Man kan sagtens argumentere for, at der er tale om et grundlovsbrud, da Lissabon-traktaten blev vedtaget i Folketinget uden en folkeafstemning, selvom juristerne i Justitsministeriet konkluderede noget andet. Lissabon-traktaten inddrager bl.a. vetoretten på 70 nye områder, og Danmark mister dermed suverænitet, når vi ikke længere kan sige fra overfor EU-flertallets afgørelser. Vi har i DFU dog ingen aktuelle planer om at sagsøge statsministeren på baggrund af det. Men hvis andre tager initiativ til det, vil vi muligvis bakke op om det", siger landsformand Allan Steen Hansen til 180Grader.dk.

[email protected]

Kilde: