Tidligere KU-formænd: Pinligt, Bendtsen

Slettet Bruger,

04/09/2007

Af Ole Birk Olesen

Regeringens forlig med Dansk Folkeparti om skat udløser harmdirrende vrede i Konservativ Ungdom, hvor man er utilfreds med, at der ikke sker nogen lettelse af topskatten.

"At Bendt bare forsøger at sælge det som en sejr er det mest pinlige i partiets historie," skriver KU's landsformand indtil foråret, Kasper Hülsen, på de ungkonservatives debatforum og fortsætter:

"Han skulle vist have stoppet som formand, mens han havde opnået sine mål om ro i baglandet og konservativ femgang ... for nu er det hele da sat over styr! Men han nyder vel middag hos dronningen SÅ meget, at han ikke kan se, hvor inkompetent han er ... Jeg skammer mig."

"Hamrende uambitiøst"
Hülsen bakkes samme sted op af sin forgænger i landsformandsstolen, Lasse Krull, der er fra Bendt Bendtsens hjemmebane på Fyn.

"Ja, hvor er det dog bare pinligt. Uambitiøst, så hamrende uambitiøst at det skriger til himlen. Hvis vores ledelse ikke kan magte at få synspunkterne igennem, når de sidder i regering - så må de lade andre komme til ... Da slet ikke når de lader sig kue af pianisterne. VK-planen var ikke ambitiøs til at starte med - nu er den bare ligegyldig og rykker absolut intet!" skriver Lasse Krull.

[email protected]

Kilde: