The Voice køber tatoveret reklame på overarm

Kvinder sælger deres krop, når de bliver prostituerede, siger Kvinderådet

Slettet Bruger,

02/04/2008

Kvinder sælger deres krop, når de bliver prostituerede, siger Kvinderådet. Nu sælger kunstneren Nils Thylander Pedersen huden på sin overarm, og det er anderledes forpligtende, tør man roligt sige! Det er nemlig for resten af livet, skriver bt.dk.

Pedersen har tilbudt sin hud som reklameplads for en tatovering formedelst 15.000 kroner, og køberen meldte sig hurtigt, nemlig programmet Morgenfabrikken på radiostationen The Voice. Den endelige pris bliver 12.000 kroner, forklarer radiovært og standupkomiker Uffe Holm til bt.dk:

"Nils forlangte først 15.000 kr., men jeg fik ham forhandlet lidt ned, og torsdag morgen er det så meningen, at han skal møde op i vores radiostudie i Magstræde i København. Her skal vi have en snak omkring hans ide, og her vil så 'Tatoo-Mini' komme og tatovere vores reklame ind. Der skal stå 'Morgenfabrikken. The Voice'," siger Uffe Holm, som har 800.000 lyttere til sit morgenprogram hver uge.

Uffe Holm er ikke snerpet med, hvordan mennesker skal have lov at tjene penge, meddeler han.

"På en måde virker det jo lidt tåbeligt, at Nils vil sælge sine overarm til reklamer. På den anden side er han en frisk fyr, og hvis han gerne vil tjene lidt penge på den måde, så er vi helt med på den," siger Uffe Holm.

[email protected]

Kilde: