Succesforfatters potdyrkning en sag for politiet

Slettet Bruger,

28/11/2007

Det er ikke kun landets mange radikale skolelærere, der læser Politiken. Hos Nordsjællands Politi sidder politikommissær Jan Klit, der er gået i gang med at efterforske Peter Øvig Knudsen efter dennes tilståelse af at dyrke og ryge pot. Det skriver Nyhedsavisen. Tilståelsen faldt i et interview i Politiken i lørdags, hvor Øvig Knudsen betegnede pot som sin "helt store last", som han dyrker, ryger og betragter som en kilde til inspiration.

"Alle mine bøger er idéudviklet og disponeret under indtagelse af pot," fortalte Øvig videre.

Men den går altså ikke, siger kommissær Klit. Man må hverken dyrke eller ryge euforiserende stoffer, så nu er Nordsjællands Politi altså gået i gang med at undersøge forfatteren.

"Det, vi først og fremmest finder meget interessant er, at han også selv dyrker det. Dernæst er det selvfølgelig oplagt at finde ud af, om han måske ligefrem distribuerer det videre," siger Jan Klit til Nyhedsavisen.

Peter Øvig Knudsen afviser at have et moralsk problem i, som offentlig person, at fortælle omverden om hans forhold til pot.

"Nej, for det er da den naturligste ting i verden. Det gror jo ude i min have. Og jeg tror ikke det er ulovligt at ryge noget, der gror i ens have," siger og afkræfter samtidig teorien om at han skulle pushe potten videre:

"Jeg ryger det hele selv".

[email protected]

Kilde: