Seeberg kan ikke genkende kritik

Slettet Bruger,

09/08/2007

Gitte Seeberg, den ene af Ny Alliances tre stiftere, kan slet ikke følge Asger Aamunds kritik af partiets arbejde hen over sommeren.

"Det passer simpelthen ikke, at vi kun har fokus på Dansk Folkeparti. Det er rigtigt, at vi er uenige med dem i mange ting, og at vi har erklæret, at vi vil gøre, hvad vi kan for at sætte dem uden for indflydelse. Men det hænger sammen med, at vi har en erklæret målsætning om, at der skal samarbejdes ind over midten, og det kræver, at vi får brudt VKO-blokkens flertal," siger Gitte Seeberg til politiken.dk.

Ifølge Asger Aamund bør Ny Alliance komme på banen med mere politisk indhold, og årsagen til, at partiet er faldet i meningsmålingerne er ifølge ham, at det ikke er sket. Gitte Seeberg maner til tålmodighed.

"Det er selvfølgelig altid sjovere at stå til 16 mandater, end det er at stå til seks. Men vi vidste godt, at vi lå meget højt i starten, så vi tager det stille og roligt. Desuden har vi lagt en plan, hvor medlemsinddragelse udgør en stor del af udviklingen af vores partiprogram, og det står vi fast ved, selv om det tager noget tid," siger hun.

[email protected]

Kilde: