Sander beskyldt for at gramse på Antorini: "Jeg kan ikke huske det"

Socialdemokraternes uddannelsesordfører, Christine Antorini, har beskyldt videnskabsminister Helge Sander for at tage hende på bagdelen

Slettet Bruger,

11/11/2008

Socialdemokraternes uddannelsesordfører, Christine Antorini, har beskyldt videnskabsminister Helge Sander for at tage hende på bagdelen. Det skriver Ekstra Bladet. Antorini har ikke ønsket at kommentere sagen over for avisen, men Sander bekræfter, at der er en uoverensstemmelse mellem de to.

"Hun sagde til mig at jeg havde opført mig upassende. At jeg skulle have været ubehagelig over for hende. Uden præcist at forklare hvad jeg havde gjort galt", udtaler ministeren, der er gift og har tre børn, til Ekstra Bladet.

Episoden skulle angiveligt have fundet sted op til forhandlingerne om en globaliseringsaftale sidst i oktober. Men Helge Sander kalder beskyldingerne det "pure opspind", uden at han dog kan huske, hvad der så er foregået.

"Da Antorini kommer og siger de her ting til mig - at jeg har været upassende - så svarer jeg, at jeg da godt kan sige undskyld, men at det er en tom undskyldning, for jeg kan ikke huske det. Jeg kan ikke huske, hun gik forbi mig der i døren, eller at vi sagde goddag," siger Sander.

Ekstra Bladet har imidlertid talt med flere deltagere i det møde, som gramse-episoden skal fundet sted i forbindelse med. To af dem bekræfter at have set Sanders ene hånd tage godt fat om Antorinis balle, da hun passerede ham på vej ind i mødelokalet.

[email protected]

Kilde: