S vil "riste" Malou Aamund for barsels-kovending

Da partierne sidste år første valgkamp, brugte NA-kandidat Malou Aamund bl

Slettet Bruger,

10/04/2008

Da partierne sidste år første valgkamp, brugte NA-kandidat Malou Aamund bl.a. et løfte om barselstvang til mænd til at fiske efter stemmer. Hun kom ind i Folketinget, men skiftede siden til Venstre. Og nu er hun pludselig ikke så varm på det forslag, der ellers kunne have bragt regeringen i mindretal. Det beretter Fyens Stiftstidende.

"Det har været en erkendelsesproces, men jeg var nødt til at reagere på alle de mails, jeg har fået, hvor familier fortæller, at de ikke kan få det til at hænge økonomisk sammen, hvis barslen øremærkes til far," siger Malou Aamund til Fyens Stiftstidende og foreslår, at virksomheder istedet skal udstyres med et "balancecertifikat", der skal få flere mænd til at tage barsel.

Den forklaring køber Socialdemokraterne dog ikke, og ligestillingsordfører Anne-Marie Meldgaard vil nu udstille Aamunds vægelsindethed.

"Det er vælgerbedrag og simpelthen for slapt. Vi vil tvinge regeringen i salen til en afstemning om dette, så det bliver synligt, at Malou Aamund er blevet tvunget til at skiftet holdning. Malou Aamund skal ristes for det her," siger Anne-Marie Meldgaard til Fyens Sitftstidende.

[email protected]

Kilde: