Søren Espersen: Forbrydelsen II er endnu en gang venstreorienteret propaganda

Scenen er sat i DR1's nye tv-drama-satsning "Forbrydelsen II", skriver Berlingske Tidendes anmelder, Jaob Steen Olsen: "Forbrydelsen II bevæger sig...

Slettet Bruger,

28/09/2009

Scenen er sat i DR1's nye tv-drama-satsning "Forbrydelsen II", skriver Berlingske Tidendes anmelder, Jaob Steen Olsen: "Forbrydelsen II bevæger sig foreløbig kedsommeligt ad den politiske korrektheds forudsigelige vej med Nicolas Bros spejderdreng af en nyudnævnt justitsminister, der vogter Grundloven mod det onde støtteparti Folkepartiet, og som allerhelst vil lave brede politiske forlig hen over midten!"

Og hvis nogen kan se et forsøg på at udstille Dansk Folkeparti som det onde dyr i åbenbaringen i den rollebesætning, så er Dansk Folkepartis Søren Espersen, som før har kritiseret DR's dramaserier for at formidle venstreorienterede synspunkter, ikke manden, der vil modsige dem, tværtimod.

"Jeg har fået rigtig mange henvendelser og kommentarer fra folk, der ønsker at give mig ret i, at DR's dramaserier styres af en flok røde lejesvende. Det er dygtigt håndværk med Goebbelske dimensioner," siger Søren Espersen ifølge bt.dk og fortsætter:

"Det er dybt pinligt, men det er, hvad man kan forvente. Det ville også have været dybt overraskende, hvis vi ikke var blevet skildret på den måde. Det vil aldrig forekomme. Det vil være som at se sne i Sahara. Men folk er godt klar over det, og vi er derude, hvor vi griner højlydt. DR udstiller i den grad sig selv, og er blevet en parodi på sig selv. De er fastlåst i et desperat verdensbillede, som de ikke kan rive sig ud af."

Og bagmanden i det plot sætter Søren Espersen gerne navn på: Det er DR's dramachef, Ingolf Gabold.

"Gabold er skurken i det spil. Han er den ansvarlige og den, der godkender manuskripterne. Men seerne har gennemskuet ham, og man får næsten lidt ondt af ham. Reaktionerne jeg har fået her til morgen er: ha ha - du fik ret igen. Efter min mening er han ved at gøre sig selv til grin," siger Søren Espersen ifølge bt.dk.

[email protected]

Kilde: