Søn giver drømmebil til sin far

Slettet Bruger,

05/07/2007

Man kan gå gennem livet og have evigt ondt af sig selv over det hårde arbejde, den sure kone eller den kedelige hverdag. Eller man kan gøre som Joe's far: Gøre sin pligt for at forsørge familien med arbejdet på fabrikken og oven i købet være glad, fordi det giver masser af mening i livet at gøre netop det.

Og hvis man gør som Joe's far, så får man måske oven i købet en bil, som man altid har drømt om, når sønnike bliver voksen og gerne vil sige tak.

"Min far har ofret meget for os. Han har arbejdet hele sit liv på fabrikken, selvom det ikke er det bedste job. Der er enten supervarmt eller superkoldt og superlarmende, så det er ikke det sjoveste sted i verden at være. Men du ville aldrig kunne mærke det på ham, han er den lykkeligste fyr, man kan møde. Jeg glæder mig ekstremt meget til at gøre det her for ham, for han har fortjent det rigtigt meget," fortæller Joe i en video, som hans ven har optaget og lagt på nettet.

Bilen, som Joe har købt til sin far, er en sort Dodge Coronet fra 1967, fuldstændig gennemrestaureret og med en motor på 450 hk.

"Da jeg købte den af fyren, græd han, og da jeg hentede den, græd han igen," fortæller Joe.
Joe overrasker sin far på arbejdet - og han er virkelig overrasket.

"Det her er for uvirkeligt. Det vil tage mig noget tid at forstå det her," lyder hans reaktion, inden han efter en prøvetur smilende konstaterer: "Men nu bliver jeg nødt til at gå tilbage til arbejdet igen."

OBO

Kilde: