S-politiker vil fortælle udlændinge om dansk naziparti

Slettet Bruger,

03/09/2007

Udenlandske muslimer ved åbenlyst ikke nok om ytringsfrihed og demokrati i Danmark. Det mener Socialdemokratiske medlem af Københavns Borgerrepræsentation, dansk-marokkaneren Hamid El Mousti, der nu har startet sin egen oplysningskampagne, skriver Avisen.dk.

I et åbent brev, der skal spredes på alle sprog til alverdens muslimer, kan S-politikeren blandt andet berette, at Danmark har et naziparti og at det er lovligt at stifte en pædofiliforening. Muslimer i udlandet vil også blive informeret om religionens manglende indflydelse i Danmark, og med udsagnet " Pornodronninger bliver valgt til det danske parlament " vil også udlændinge komme til at kende folketingspolitikeren Louise Frevert.

"Alt hvad jeg skriver er sandt"
"Jeg vil bare hjælpe muslimer i andre lande til at forstå, hvordan det er at leve i et vestligt land som Danmark. De har nemlig ikke en skid forstand på ytringsfrihed og vi, som danske muslimer, bør hjælpe dem at skabe forstålse. Og alt hvad jer skriver her er jo sandt," siger Hamid El Mousti, der erkender, at det ikke er et særligt nuanceret billede af Danmark, han tegner.

"
Jeg har bestemt ikke skrevet det her brev for at provokere eller håne, men jeg ser heller ingen grund til at pakke det hele ind i en lang artikel. Jeg har valgt den her form, der kort og godt fortæller om vores livsform i den vestlige verden. Det er en ren oplysningskampagne, der skal sørge for, at muslimer verden over ikke igen bliver forargede over at se profeten Muhammed afbilledet som hund. "

[email protected]

Kilde: