Revanche til Ron Paul hos Jay Leno

Ron Paul får fuld eksponering i et populært talkshow, dagen inden primærvalget i den amerikanske delstat New Hampshire

Slettet Bruger,

08/01/2008

Ron Paul får fuld eksponering i et populært talkshow, dagen inden primærvalget i den amerikanske delstat New Hampshire. Den republikanske kandidat, der er imod Irakkrigen og høje skatter, var ellers blevet udelukket fra en tv-debat på Fox News, men bliver som plaster på såret interviewet på talkshowet Tonight Show. Det beretter den libertarianske nyhedsportal Reason.

Fox News har stået last og brast med Bush-regeringen og dens udenrigspolitik, og Ron Paul mener selv, at det er hans modstand mod Irakkrigen, der har ført til hans udelukkelse fra debatten på den højreorienterede tv-kanal. Værten på Tonight Show, Jay Leno, fandt Fox' opførsel så uretfærdig, at han besluttede at invitere Ron Paul, og dermed give ham langt mere opmærksomhed, end han ville have fået på Fox News.

Selv tager Ron Paul udelukkelsen roligt. Fox News er en privat organisation, og kan invitere dem de vil, som han sagde under interviewet. Han overvejer dog at sagsøge Fox for vildledende markedsføring, tilføjede han med et glimt i øjet, med henvisning til kanalens slogan "fair and balanced".

Ron Paul er den mest populære kandidat på blogs og internet-fora, og ved primærvalget i Iowa fik han 10 pct. af stemmerne, hvilket er mere end republikanernes tidligere favorit, Rudolph Guiliani, trak hjem. Alligevel hævder Fox, at udelukkelsen sker, fordi Ron Paul har ringe opbakning i de landsdækkende meningsmålinger.

[email protected]

Se interviewet på Tonight Show her.

Kilde: