Retssag skal måske forhindre autonomhus

Københavns Kommune er ligeglad med naboernes bekymringer, når de trumfer et nyt autonomhus igennem i Frederikssundsvejens Skole

Slettet Bruger,

07/02/2008

Københavns Kommune er ligeglad med naboernes bekymringer, når de trumfer et nyt autonomhus igennem i Frederikssundsvejens Skole. Det mener beboerne i Andelsboligforeningen Hulgårds Plads, der ligger få meter fra skolen og består af 122 lejligheder og to børnehaver, skriver Ritzau.

Naboerne er nu klar til at gå rettens vej for at forhindre de voldelige venstreekstreme i at flytte ind på skolen. Det slog foreningens næstformand, Michael Thomas, fast i et høringsmøde arrangeret af Bispebjerg Lokaludvalg onsdag aften.

"Vi afviser blankt, at der skal ligge et ungdomshus i Frederikssundsvejens Skole, og i en situation, hvor politikerne kører planerne igennem uden at lytte til os, vil vi overveje vores retsstilling og kontakte en advokat. Politikerne har sagt, at vi har det afgørende ord som de direkte naboer, og hvis de ikke vil stå ved det, så er vi villige til at være part i en retssag og den helt i mål," siger Michael Thomas ifølge Ritzau.

[email protected]

Kilde: