Radio-mand: Her er din investor, Ellen Trane

Af Ole Birk OlesenFinanskrisen gør, at det ikke er muligt at finde villige investorer til en replanlægning af FM-båndet, som kan skaffe plads til f...

Slettet Bruger,

11/06/2009

Af Ole Birk Olesen

Finanskrisen gør, at det ikke er muligt at finde villige investorer til en replanlægning af FM-båndet, som kan skaffe plads til flere radiokanaler, der kan konkurrere med Danmarks Radio og de to landsdækkende kommercielle kanaler. Sådan lyder Venstres medieordfører Ellen Trane Nørbys begrundelse for, at regeringen har opgivet en replanlægning. Men det passer slet ikke, svarer direktøren for Sky Radio, Ellen Trane Nørbys partifælle Kasper Krüger.

"Jeg kender minimum én investor, som er meget interesseret i at lave de nødvendige investeringer for en replanlægning, hvis det selskab til gengæld kan få de seks ekstra kommercielle kanaler i f.eks. 15 år, som det giver plads til," siger Kasper Krüger til 180Grader.

Ifølge Ellen Trane Nørby vil det kræve en investering på 60-100 mio. kr., men det er ikke noget problem, siger Kasper Krüger. Han kalder det tværtimod "useriøst", at regeringen ikke har spurgt bredt, om der var interesserede investorer.

"Det er ikke nok, at de har spurgt de eksisterende aktører - de skal jo spørge mulige aktører også. Og jeg har altså en på hånden, så det med, at der ikke er råd til investeringen p.g.a. finanskrisen, det holder slet ikke," siger Kasper Krüger.

[email protected]

Kilde: