Qvortrup vinder over Khader

Se & Hør har fået medhold af Pressenævnet i den sag, hvor Naser Khader havde klaget over i alt tre artikler, hvor bladet citerede en anonym håndvær...

Slettet Bruger,

22/02/2008

Se & Hør har fået medhold af Pressenævnet i den sag, hvor Naser Khader havde klaget over i alt tre artikler, hvor bladet citerede en anonym håndværker for at have modtaget sorte penge i forbindelse med opførelsen af et plankeværk foran Naser Khaders hus.

Et flertal i Pressenævnet fandt dækning for Se og Hørs forside "Sort arbejde hos Naser Khader", selv om Se & Hør ikke kunne dokumentere, at Naser Khader kendte til ulovlighederne. Det fortæller Ritzau.

"Vi finder, at forsiden ikke giver indtryk af, at Naser Khader var bekendt med, at der angiveligt var udført 'sort' arbejde på hans ejendom, og vi udtaler derfor ikke kritik af overskriftens formulering," udtaler tre af nævnets medlemmer.

Se og Hørs chefredaktør Henrik Qvortrup er rigtig godt tilfreds med Pressenævnets kendelse.

"Jeg glæder mig over, at Pressenævnet nu slår fast, at det ikke nødvendigvis er et problem at bruge anonyme kilder, og at nævnet fastslår, at det var en relevant historie at bringe i valgkampen," siger Henrik Qvortrup til Ritzau.

[email protected]

Kilde: