Qureshi-sag har tvunget udlejer til at sætte sit hus til salg

SF's Kamal Qureshi erklærer sig nu klar til at indgå et forlig med sin udlejer Oliver Ernst-Bahner

Slettet Bruger,

11/02/2008

SF's Kamal Qureshi erklærer sig nu klar til at indgå et forlig med sin udlejer Oliver Ernst-Bahner. Han er villig til at forlade lejligheden i Fiolstræde pr. 1 juni, et år senere end han skulle ifølge lejekontrakten. Udlejeren er klar til forliget, men kun hvis han får dækket de ekstraomkostninger, Qureshis forlængede ophold har påført ham. Det skriver jp.dk.

"Det er ikke nyt, at Kamal Qureshi tilbyder mig forlig. Men betingelserne har bl.a. været, at lejligheden ikke skulle istandsættes, og at han skulle have det fulde depositum tilbage," siger Oliver Ernst-Bahner til jp.dk.

Bahner oplyser, at han og hustruen har haft deres nye hus til salg, siden sagen gik i hårdknude. Kreditforeningen ville ikke acceptere, at han ejede to boliger, og derfor ville han kun lave en seks måneders lejekontrakt med Kamal Qureshi, der på sin side til gengæld hævder, at der er lavet en mundtilig aftale om, at kan bo i lejligheden til 30. november i år.

"Kamal Qureshi slår på, at det går ud over hans børn. Vi er også en børnefamilie, som det her går ud over," siger Oliver Bahner.

Parterne mødes, hvis der ikke indgås forlig, efter planen i Københavns Byret 28. april for at afklare tvisten om, hvornår Qureshi skal flytte ud.

[email protected]


Kilde: