Pind tror på store reformer med NA

Slettet Bruger,

04/11/2007

I dagens kronik i Jyllands-Posten forudser Søren Pind et borgerligt flertal med mod på skattelettelser. Det vil ifølge Venstre-løven blive konsekvensen af Ny Alliances fremkomst på den politiske scene.

"En moderne udvikling, hvor socialdemokraternes helt traditionelle svar; flere penge til det samme, endegyldigt vil blive udfordret," skriver han blandt andet i Jyllands-Posten.

Pind forudser et scenarie, hvor Naser Khader peger på Anders Fogh Rasmussen som kongelig forhandlingsleder, og stiller krav om en skattereform. Bolden vil ende hos Pia Kjærsgaard, som vil stå med det endelige valg.

"Dansk Folkeparti har ikke længere veto uden konsekvenser for regeringen. Et veto nu vil vælte den. Og Dansk Folkeparti vil skulle studere, hvad der skete med Fremskridtspartiet i 1984, da det væltede en borgerlig regering....," fortsætter Pind.

Pind er heller ikke bekymret for, at et kommende borgerligt flertal ikke vil kunne opretholde en stram udlændingepolitik, selv om Ny Alliance og Dansk Folkeparti mundhugges ivrigt om den. Ny Alliance vil fastholde den politik, der er ført siden 2001, mener Pind, der altså har store forhåbninger til næste valgperiode.

"I virkeligheden - tilsigtet eller utilsigtet - er det en virkeliggørelse af statsministerens strategi. En tilvejebringelse af et liberalt orienteret - med stærkt konservativt islæt - reformflertal, der med næste generation kan opbygge, hvad der er grundlagt siden 2001," slutter Pind sin fremtidsvision og
analyse i Jyllands-Posten.

[email protected]

Kilde: