Pind ærgerlig over Geertsens afgang

Slettet Bruger,

09/08/2007

Af Thomas Breitenbach Jensen

"Det var min forhistoriske kamp," skriver Søren Pind på sin hjemmeside om, hvordan Geertsen ifølge Pind hele tiden er blevet målt på kampen mod Ritt og overborgmesterembeddet, i pressen og af analytikere.

Martin Geertsen var Søren Pinds nærmeste allierede i deres tid sammen på Rådhuset. Geertsen blev af mange betragtet som Pinds væbner og var også den naturlige arvtager efter Pinds farvel til kommunalpolitik efter nederlaget i 2005.

Pind roser særligt Geertsen for at gøre det, som ingen anden har gjort før ham: at samle den borgerlige opposition. På trods af hvad Pind betegner som pressens evindelige "omkvæd om, at oppositionen ikke var stærk nok".

"En kombination af et historisk enestående råddent klima på Københavns Rådhus, der får en mødding fyldt med giftslanger til at virke attråværdig, og en ensidig og sandhedsligegyldig presse, gjorde vel resten," skriver Pind på pind.nu.

I rosen til den tidligere kollega og partifælle, falder der også et par ord af til den regerende magt på Rådhuset:

"Sagen er jo den enkle, at byen er sat i stå. Der er ingen som helst konkrete resultater kommet ud af den største politiske valgsejr i Københavns historie. Medarbejderne flygter og hader klimaet. Investorerne flygter og hader klimaet."

[email protected]

Kilde: