Pind: Socialdemokratisk selvmål over boligløgn

Slettet Bruger,

05/11/2007

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) var muligvis et stykke fra sandheden, da han under duel med Helle Thorning-Schmidt (S) hævdede, at regeringen havde bygget 10.000 almene boliger om året. Men S-lederen tog hundrede procent fejl, da hun hævdede, at regeringen slet ikke havde bygget nogle. Det siger MF'er Søren Pind (V) til politiken.dk.

"Man kunne sige, at statsministerens troværdighed ligger mellem 80 og 100 procent - mens Helle Thornings ligger på 0 procent," siger Søren Pind til politiken.dk.

Socialdemokraternes boligordfører, Bjarne Laustsen, anklagede i dag statsministeren for at lyve om de almene boliger. I stedet for 10.000 om året var der kun blevet bygget 7.000, lød kritikken.

"Tak for sidst"
Men Søren Pind hæfter sig ved, at Thorning var endnu længere fra sandheden, da hun af Fogh blev adspurgt, hvor mange boliger, hun mente, der var bygget.

"Jeg tror ikke, der er bygget nogen som helst," lød svaret.

Søren Pind mener, at boligløgnsdiskussionen skader Thorning mere, end den gavner hende.

"Jeg kan godt forstå, at det ikke er Helle Thorning selv, der er ude og fremføre den påstand, men Bjarne Laustsen. Og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det er Laustsens tak for sidst for at han blev fyret som efterlønsordfører lige, da Thorning var blevet formand," siger Søren Pind til politiken.dk.

[email protected]

Kilde: