Pia K.: Khader er blevet selvfed

Slettet Bruger,

08/11/2007

Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, går nu ud i et helt personligt angreb på Ny Alliances Naser Khader, som hun ellers efter al sandsynlighed skal samarbejde med efter valget. Det sker i et interview med netmagasinet sappho.dk.

"Jeg bliver nødt til at sige, at jeg har virkelig beundret Naser. Jeg har syntes, at han var en hyggelig, rar fyr. Men jeg synes, at det er blevet noget ændret. Jeg er virkelig ked af at skulle sige det. Jeg synes, at han er blevet utrolig egoistisk. Meget arrogant i sin attitude over for Dansk Folkeparti og noget selvfed. Han tror, han kan gå på vandet," siger Pia Kjærsgaard i interviewet.

Hun kriserer samtidig Khader for at have talt for lidt Muhammed-sagen, som var afsæt får hans helt store folkelige gennembrud.

"Jeg har ikke hørt ham nævne Muhammed-sagen en eneste gang. Jeg synes ikke, det ligner noget. I virkeligheden er homobryllupper med kirkevielse, som jeg kan se han går ind for, fuldstændig ligegyldige i forhold til, hvad han virkelig burde stå for," lyder kritikken.

Hvad er årsagen til denne vending? bliver hun spurgt.
"Han har fået Gitte Seeberg og Lars Kolind ind i folden. Det er bare at slå op på nettet og se, hvad de sagde under Muhammed-krisen," svarer Pia Kjærsgaard på sappho.dk.

[email protected]

Kilde: