Pia K: Fogh skal garantere, han bliver i Danmark

Danmark mangler politisk styring

Slettet Bruger,

27/04/2008

Danmark mangler politisk styring. Anders Fogh Rasmussen har for travlt med at gøre sig til i forhold til internationale poster og har sit glemt ansvar for nationen. Det mener Pia Kjærsgaard ifølge Berlingske Tidende.

"Ledelsen mangler. Fogh er jo ikke til stede. Han er åndeligt fraværende. Foghs ledelse af landet er fraværende i øjeblikket, og det giver usikkerhed i Folketinget," siger hun til Berlingske Tidende.

I stedet for vedvarende at påstå, han ikke er kandidat til andre stillinger, burde Anders Fogh komme med en garanti for, at han bliver valgperioden ud. Det ville skabe ro i rækkerne.

"Hvis Fogh nu virkelig føler, at han fortsætter som statsminister, så kan han jo bare gå ud og sige det. Han skal foretage valget, og i mine øjne er jobbet som statsminister i Danmark det vigtigste," mener Kjærsgaard.

Venstres politiske ordfører Inger Støjberg afviser kravet fra Pia Kjærsgaard som "pop". Statsministeren passer sit arbejde, erklærer Støjberg, der direkte adspurgt om ikke DF-lederens anmodning svarer til en hustru, der vil vide om hendes ægtefælle er hjemme om aftenen, svarer:

"Nej. Og Pia er ikke gift med Fogh. I Venstre går vi jo ikke ind for flerkoneri".

Trods Foghs "ikke-kandidat udtalelser" melder flere Venstre-kilder, at kampen om positionerne i folketingsgruppen under en ny ledelse er i fuld gang.

[email protected]

Kilde: