Nyt flyselskab til rygere

Slettet Bruger,

29/07/2007

Luftfarten skal gøres glamourøs igen. Vi skal tilbage til den tid, hvor stewardesserne med glæde serverede dig en whisky og hvor en smøg på toilettet ikke medførte et strafferetsligt efterspil. Det er løfterne fra Alexander W. Schoppmann, grundlægger af Smintair, Smokers International Airways, ifølge Washington Post.

"De andre selskaber har mistet enhver form for sympati med passagererne, som de behandler som kvæg. Det eneste de er interesserede i, er at du bliver siddende på dit sæde og ikke beder om vådt eller tørt," siger Schoppmann.

Han er, trods indledende latterliggørelse, i gang med at indkøbe sin første Boing 747, der efter planen fra næste år skal flyve fra Düsseldorf til Nagoya lufthaven i Japan. Flyet bliver en lettere modificeret udgave, der vil blandt andet kun være 138 passagerer, som dermed vil have lettere ved at komme til i de barer, flyet kommer til at indeholde.

Smintair vil udover mulighed for røg og alkohol også tilbyde gambling. Her kan man så prøve at vinde lidt tilbage af de mellem 35.000 og 80.000, man har måtte betale for billetten.

[email protected]

Kilde: