NA-kandidater: Nederlag var Khaders skyld

Slettet Bruger,

14/11/2007

Når det ikke lykkedes Ny Alliance at blive tungen på vægtskålen i VK-regeringen, skyldes det formand Naser Khaders rodede og vævende optræden under pressemøder og partilederrunder. Det mener flere af partiets egne kandidater, skriver Avisen.dk.

En af dem, der er villige til at lægge navn til kritikken, er forfatter Kristian Ditlev Jensen, der stillede op for partiet på Fyn.

"Det er tydeligt, at Khader er kommet til kort i debatterne. Hans to-sprogethed har desværre været et stort problem," siger Ditlev Jensen til Avisen.dk. Han hæfter sig dog ved, at Khader har vist sit vindende væsen.

Manglende styring
Han mener også, at partiets uklarhed om dronningerunde eller ej har skadet partiet.

Khader er dog ikke den eneste, der må lægge ryg til intern kritik. Folketingskandidat i København, Aamar Ahmad, kritiserer partiet som sådan for at have været for sløvt i valgkampen.

"Der har manglet styring. Det har været svært for folk at finde ud af, hvad partiets politik var. Og så har det været op til hver enkelt kandidat at køre sit eget løb," siger Aamar Ahmad til Avisen.dk. Han bakker dog fortsat op om Khader som partiets leder.

[email protected]

Kilde: