Muslimer vil begrænse ytringsfriheden i Canada

Slettet Bruger,

28/12/2007

At visse muslimer har problemer med at acceptere ytringsfriheden som en absolut rettighed er ikke noget nyt. Seneste angreb på det frie ord kommer fra det the Canadian Islamic Congress og er rettet mod den konservative canadiske forfatter og humorist Mark Steyn, der står anklaget for at sprede had mod muslimer.

Kilden til denne religiøse opstandelse er Mark Steyns seneste bog, America Alone - The end of the world as we know it, der blev bragt i uddrag i det canadiske magasin, Macleans.

Lederen af the Canadian Islamic Congress, Mohamed Elmasry , har indberettet Macleans for tre forskellige statslige menneskerettighedsråd i Canada for at opfordre og legitimere diskrimination af muslimer i Canada.

Steyn er kendt som en kritikker af Islam og multikulturalismen. I artiklen i Macleans skriver han blandt andet, at Europa er fortabt, fordi den oprindelige befolkning får for få børn i forhold til de muslimske invandrere. Det medfører, ifølge Steyn, at fremtiden er et islamiseret og sharia-styret Europa, efterhånden som flere og flere muslimer går til stemmeurnerne.

I en kommentar til sagen skriver Steyn på sin hjemmeside: "Jeg accepterer ikke, at frie canadiere skal have tilladelse af den canadiske stat til at læse mine artikler. Hvad der er stødende er ikke anklagerne fra Dr. Elmasry og hans venner, men villigheden hos de canadiske pseudo-domstole (
menneskerettighedsrådene, red.) til at tage dem alvorligt."

Køb "America Alone".

Kilde: Berlingske Tidende.

[email protected]

Kilde: