Muligvis racisme bag køllemord

Der lå muligvis racistiske motiver til grund for det bestialske overfald på en 16-årig avisdreng af tyrkisk afstamning på Amager

Slettet Bruger,

21/03/2008

Der lå muligvis racistiske motiver til grund for det bestialske overfald på en 16-årig avisdreng af tyrkisk afstamning på Amager.

Ifølge offerets fætter, der til TV2 News forklarer forløbet, kørte en bil op på siden af drengen på Polensgade på Amager og kalder ham "Perker svin". Efter en parsekunder lyder det igen fra bilen "Hvad glor du på perkersvin".

Derpå hopper de tre teenagere ud af bilen og overfalder den sagesløse dreng med baseballbat og en ratlås.

De pådrager ham så kraftige læsioner, at han i går bliver erklæret hjernedød. Senere på aftenen døde han, uden at der blev slukket for respiratoren.

De tre formodede overfaldmænd, der er 15, 17 og 18 år, blev i går fremstillet i Københavns Dommervagt og varetægtsfængslet i 27 dage.

Alle tre er særdeles godt kend af politiet. Så godt, at politiet tidligere onsdag havde bedt de sociale myndigheder gribe ind over for de to yngste, oplyser Københavns Politi til Ritzau. Men inden det kunne ske, overfaldt de altså det sagesløse avisbud.

[email protected]

Kilde: