Morderes mor: Skoletilbud havde forhindret Deniz-drab

Moderen til de to drenge, som ifølge politiet deltog i køllemordet på den 16-årige Deniz Uzon i påsken, fortsætter nu med sine anklager mod Københa...

Slettet Bruger,

01/04/2008

Moderen til de to drenge, som ifølge politiet deltog i køllemordet på den 16-årige Deniz Uzon i påsken, fortsætter nu med sine anklager mod Københavns Kommune, som ifølge hende må bære ansvaret for i hvert fal den ene af drengenes opførsel. Den 15-årige, som svang køllen, skulle have haft et "tilbud" om skolegang, mene moderen, for så ville han ikke have slået Deniz ihjel.

"Jeg er harm og tosset. Hvis min søn havde fået det skoletilbud noget før, så havde han ikke rendt rundt ude på Polensgade den dag. Det er da dybt tragisk, at der skal så meget til, før der sker noget," siger moderen ifølge bt.dk.

Moderen bakkes op af Peter Schlüter, medlem af Borgerrepræsentationen for de Konservative.

"Det her drab kunne sagtens være undgået. Vi skal være meget mere opmærksom på, hvordan vi forebygger de her alvorlige sager, siger han til bt.dk

Socialborgmester Mikkel Warming er ikke enig.

"De politikere, der påstår, at overfaldet og drabet kunne undgås, de er ude i et politisk stemmefiskeri," siger han til bt.dk.

[email protected]

Kilde: