Meningsmåling giver klart VKO-flertal

Mens der ikke er meget at glæde sig over for Naser Khader og resten af Ny Alliance, så ser meningsmålingerne mere og mere solide ud for tilhængerne...

Slettet Bruger,

10/02/2008

Mens der ikke er meget at glæde sig over for Naser Khader og resten af Ny Alliance, så ser meningsmålingerne mere og mere solide ud for tilhængerne af et VKO-flertal. Med Malou Aamunds indtræden i Venstre forleden fik de tre partier 90 håndgribelige mandater at gøre godt med, men tallet overgås af den aktuelle tilstand i meningsmålingerne. I en Rambøll-måling foretaget for Jyllands-Posten står V,K og O således til 93 mandater. Det ser den konservative politiske ordfører Henriette Kjær som et tegn på tilbagevenden til det kendte.

"Folks holdning er, at nu må det være nok med det roderi. Målingen er udtryk for det," lyder det fra Henriette Kjær til Jyllands-Posten.

Valgforsker Hans Jørgen Nielsen giver også udtryk for, at målingen skruer tiden tilbage til dagene før Ny Alliances stiftelse.

"Det er jo nærmest 05-valget om igen. Anders Fogh Rasmussen har igen placeret sig som det stabile centrum. Socialdemokratiets forsøg på at skabe et alternativt flertal sammen med Dansk Folkeparti faldt ynkeligt ud," udtaler Hans Jørgen Nielsen til Jyllands-Posten.

Ny Alliance får deres dårligste resultat i en Rambøll-måling nogensinde. Ingen i partiet ønsker at kommentere målingen.

[email protected]

Kilde: