Liberal kommentator til Fogh: Fyr Sander

Den liberale kommentator og blogger Jarl Cordua har en klar opfordring til statsminister Anders Fogh Rasmussen: Han må fyre sin gamle ven og videns...

Slettet Bruger,

11/11/2008

Den liberale kommentator og blogger Jarl Cordua har en klar opfordring til statsminister Anders Fogh Rasmussen: Han må fyre sin gamle ven og videnskabsminister, Helge Sander, efter at denne ifølge Ekstra Bladet har befølt socialdemokraten Christine Antorinis ene balle under forhandlinger om finansloven.

Helge Sander nægter ganske vist, at det skulle være sket, men ...

"Da der angiveligt er to vidner til episoden, så ville anklagen normalt kunne holde i en retssal, hvis det altså var en kriminel handling at rage kvinder på ballerne," skriver Jarl Cordua på sin blog.

Og handlingen er uforenelig med at være minister, mener Cordua.

"Moralisten Fogh har kun et valg: at tage afsked med sin gamle ven Helge Sander med et farvel og tak. Hvad Helge Sander evt. måtte lave i sin fritid af eskapader med fremmede damer kan være os alle inderligt ligegyldigt, men det afgørende er, at han var på arbejde i situationen. Man kan ikke være ansvarlig minister under en forhandling og samtidigt rage på andre kvinder - og slet ikke på modparten under forhandlingerne. Det er jo det rene Sodoma og Gomorra i regeringskontorerne! Derfor mener jeg ikke, at kan være nogen tvivl: Sander må sparkes ud af regeringen! Fogh bør statuere et eksempel og sætte standarden for, hvordan en minister bør opføre sig."

[email protected]

Kilde: