Liberal debattør udelukket fra kampagne imod prostitution

Af Ole Birk OlesenDen liberale debattør og forfatter Christopher Arzrouni blev glad, da han i forbindelse med Dansk Kvindesamfunds kampagne imod kø...

Slettet Bruger,

04/03/2008

Af Ole Birk Olesen

Den liberale debattør og forfatter Christopher Arzrouni blev glad, da han i forbindelse med Dansk Kvindesamfunds kampagne imod købesex, "Tag stilling, mand", blev bedt om at fortælle, hvorfor han går ind for et forbud imod at gå til prostitueret. Det gav ham mulighed for at udfolde alle sine argumenter på kampagnens hjemmeside sammen med andre kendte mænd, f.eks. Tøger Seidenfaden fra Politiken, Simon Kvamm fra rockbandet Nephew og badmintonspilleren Peter Gade.

Men skuffelsen var stor, da Christopher Arzrouni i denne uge kunne konstatere, at han ikke var kommet med, selvom han havde gjort sig stor umage for at argumentere for et forbud imod købesex.

"Det undrer mig, for Dansk Kvindesamfund skrev til mig, at man ikke ville redigere i svarene," siger Christopher Arzrouni til 180Grader.dk.

180Grader.dk bringer her hans argumenter, som altså ikke var gode nok for Dansk Kvindesamfund:

Dansk Kvindesamfund: Fuldfør denne sætning: Jeg har taget stilling og støtter et forbud mod sexkøb, fordi ...
Christopher Arzrouni: "... jeg synes det er forkert, at kvinder kan bestemme over deres egen krop. Kvinder skal ikke kunne bestemme, hvem de går i seng med, og de skal ikke kunne kræve noget af deres sexpartner. Kvinder skal afstå fra at dyrke sex før ægteskabet, udenfor ægteskabet og i klædeskabet."

Dansk Kvindesamfund: Hvorfor er det vigtigt, at mænd tager stilling?
Christopher Arzrouni: "Det er vigtigt, at du viser, at du er et godt menneske, der støtter magthavernes og smagsdommernes ret til at bestemme over andre mennesker. I princippet kunne magthaverne og smagsdommerne være ligeglade med, hvad du mener, bare du stemmer på dem og lytter til dem. Men nej, du skal også give dem din sjæl, dit inderste, din intimsfære."

Dansk Kvindesamfund: Hvorfor er det nødvendigt at forbyde køb af sex ved lov?
Christopher Arzrouni: "Hvis ikke Folketinget lovgiver om sagen, kan folk jo bare gøre som de vil, og det ville jo være en katastrofe."

Dansk Kvindesamfund: Hvad er den vigtigste grund til et forbud?
Christopher Arzrouni: "Det er ganske enkelt. Seksualitet er for farlig til at overlade til folk selv. I de muslimske lande skal kvinder gå med slør. I de vestlige lande skal kvinders og mænds seksualitet reguleres. Al magt til sexpolitiet!"

[email protected]

Kilde: