Lejelovsforsvarere fra SF vil nu have ministeren til at gribe ind mod urofamilie

Socialistisk Folkeparti, der hidtil har været et af de mest ihærdige partier til at forsvare lejeres privilegier i lejeloven, kræver nu af socialmi...

Slettet Bruger,

26/08/2009

Socialistisk Folkeparti, der hidtil har været et af de mest ihærdige partier til at forsvare lejeres privilegier i lejeloven, kræver nu af socialminister Karen Ellemann, at hun skal sørge for, at en urofamilie i Helsingør kan smides ud af sin bolig. Det skriver dr.dk.

"Når det er så svært at smide familien ud, er det tegn på at lovgivningen ikke er god nok, og at den skal strammes op. Socialministeren må gå ind i den her sag, og derfor har vi indkaldt hende i samråd. Vi må have en redegørelse for, hvor lovgivningen skal strammes op for at undgå den her slags historier i fremtiden," siger SF's boligordfører, Nanna Westerby, ifølge dr.dk og fortsætter:

"Der skal jo helt åbentlyst være bedre muligheder for at hurtig-behandle opsigelser. I ekstreme sager som denne skal det være muligt at lave en ekspresbehandling. Ingen kan være tjent med, at chikanerierne trækker ud, ligesom en sådan familie helt åbenlyst har brug for et andet tilbud."

Også Dansk Folkeparti kræver regeringens indgriben for at mindske de chikanerende lejeres privilegier.

[email protected]

Kilde: