Leder: Pressen tager med fløjlshandsker på Enhedslisten

Slettet Bruger,

29/12/2007

Enhedslisten fremstår mere og mere som den politiske arm for venstreekstreme grupper, der med ulovligheder og ofte også med hærværk og vold ønsker at gennemtrumfe deres helt urimelige krav på skatteydernes penge. Vi så det under urolighederne i København i løbet af det snart forgangne år, hvor den københavnske befolkning og dens politikere blev terroriseret til at stille et kommunalt finansieret klubhus til rådighed for de autonome under trusler om, at ødelæggelserne og kampene mod politiet ellers ville fortsætte. Mens der blev tændt ild i gaderne, bakkede Enhedslisten helhjertet op om forbrydernes politiske krav.

Så åbenlys er forbindelsen mellem partiet og gerningsekstremisterne, at Enhedslistens ungdomsorganisation, Socialistisk Ungdomsfront, åbent deltager i ulovlige besættelser med det formål at skaffe endnu flere klubhuse til bevægelsen end det, som et flertal af politikerne i Københavns Kommune allerede har lovet at levere (det har jo virket én gang for det venstreradikale miljø, så hvorfor ikke forsøge igen?).

Er Enhedslisten i den forbindelse blevet afkrævet svar fra fortørnede reportere på TV, som vil vide, hvad partiet agter at gøre for at afholde sine unge fra at begå ulovligheder i fremtiden? Slet ikke. Ulovligheder på venstrefløjen er dagens ret i Danmark og "lad nu de unge, de har jo lov at være lidt vilde", tænker journalisterne. Indtil den dag en KU'er, en VU'er eller en DFU'er gør noget ulovligt eller blot siger noget politisk ukorrekt ... Så falder hammeren! Så skal dansk presse nok forstå sin rolle som vagthund, der gør opmærksom på "farlige" tendenser - på højrefløjen.

Engang i mellem er dansk presse bare til at brække sig over. Det er ikke det, at man er så åbenlyst partisk, der er noget galt med. Det er påstandene, der kommer som skidt fra en sødmælkskalv fra både menige og ledere i pressen, om at man tilstræber "objektivitet", mens man gør alt andet, der udløse kvalmefornemmelsen. Prøv dog at være lidt ærlige, mennesker! Sig det, som det er: At jeres produkt naturligvis er dybt subjektivt. Det er altså ikke befordrende for troværdigheden i en industri, der har som formål at formidle virkeligheden, at dens mission er formuleret som en stor løgn.

Kilde: