Leder: Nogen forstår bare ikke et nej

Slettet Bruger,

20/11/2007

Det er en mellemting mellem brutalt og ynkeligt, at fagforeningstyper siden sommer har stået uden for Nørrebro Bryghus og krævet, at de ansatte derinde kommer på overenskomst med 3F. Ynkeligt, fordi fagforeningen har opført sig som en bejler, der bliver ved med at tigge og be' en pige om opmærksom, selvom hun allerede mange gange har afvist ham. Brutalt, fordi 3F's metoder grænser til voldtægt, når de forsøger at afskrække gæster fra at komme i bryghuset og kræver sympatikonflikt fra chauffører, der kører med stedets øl.

3F kræver, at de ansatte skal have løn, som var de faguddannede tjenere, men det er de ikke - for de flestes vedkommende er de studenter, der tjener penge ved siden af SU'en. De ansatte har takket venligt nej til 3F's tilbud, men alligevel fortsætter fagforeningsmændene deres chikanerier. 3F kan simpelthen ikke tage et nej for et nej - som mange andre voldtægtsmænd mener man at vide, at de ombejlede i virkeligheden helst vil sige ja.

"Jeg har været fagforeningsformand i 30 år og har demonstreret for mange ting. Men jeg har aldrig set nogen demonstrere imod 15 kroner mere i løn," lød det forbløffet fra 3F-næstformand Finn Sørensen, da han mandag tog imod et demonstrationsoptog bestående af bryghusansatte og sympatisører.

Medarbejdertalsmand Mikkel Bendtsen kunne dog nemt fortælle ham, hvordan det hang sammen: "3F tror, at en høj løn definerer en god arbejdsplads. Det gør den ikke. Vi vil have gode arbejdsvilkår og fleksibilitet. Lad vores arbejdsplads være i fred. Giv os friheden til at bestemme selv."

Så nu har I fået det at vide, 3F. Igen. Hvad med bare at tage en slapper og så søge partnere, som gengælder jeres kærlighed. Det med at bruge hele sit liv på at jagte den uopnåelige er slet ikke godt for nogen.

Kilde: