Leder: "Har vi smadret din rude? Ok, her er noget biodynamisk humus ..."

Noget af det aller-allermest utålelige ved de autome er, at de altid forsøger at undskylde deres hærgende opførsel med, at de jo også laver "folkek...

Slettet Bruger,

12/06/2008

Noget af det aller-allermest utålelige ved de autome er, at de altid forsøger at undskylde deres hærgende opførsel med, at de jo også laver "folkekøkkener". Og hvad så!?!?!? Naboerne er da ligeglade med jeres mikromakro-køkken, de vil bare have lov at leve i fred! Den slags forstår de autonome af en eller anden grund ikke. Mennesker, der er normale i hovedet, forstår ikke, hvorfor de ikke forstår det.

Men det kommer altså ikke som nogen overraskelse, at "Viktoria", der onsdag aften blev et hus rigere, fordi Københavns Borgerrepræsentation bevilgede hende det, tilbyder sine nye 5.500 naboer i København NV, der alle har skrevet under på, at de helst er fri for et kommunalt autonomhus i området, at de jo ligesom bare kan lave noget sammen, altså naboerne og de autonome: "Det kunne for eksempel være at lave en fælles middag med beboerne i området, hvilket vi jo også har gjort tidligere," siger hun.

Så forstå det dog, menneske ... Naboerne vil ikke have jeres biodynamiske humus! Køb noget facademaling i stedet og brug det til at overmale jeres grimme autonome grafitti, som I allerede har sprayet på murene rundt om i kvarteret.

Borgerrepræsentationens beslutning om at belønne de autonome for deres hærgende adfærd er naturligvis en skændsel. Alle ved det, bortset fra den yderste venstrefløj, som sjældent ved noget som helst, uanset hvad det handler om. Selv Socialdemokraterne i København har vi mistænkt for at vide det, selvom de udgør hovedparten af flertallet bag beslutningen. De gør det bare alligevel, fordi Ritt Bjerregaard har brug for venstrefløjens opbakning i andre sager.

Men i himlens navn, hvad kan dog være vigtigere end at holde krapyl som de autonome nede?

Kilde: