Larrains mand anklaget for voldstrusler i jalousidrama

Slettet Bruger,

21/11/2007

Den teologistuderende Mads Holger tager øjensynligt Biblens tiende bud "du må ikke begære din næstes hustru, folk eller fæ eller noget, der hører din næste til" meget alvorligt. I hvert fald er han anmeldt til politiet af hustruen Paula Larrains dansepartner i det populære TV2-program "Vild med dans". Det skriver B.T. Ifølge danseren Rene Christensen har Mads Holger således truet ham med ordene:

"Jeg smadrer dine knæ og sørger for, at du aldrig kommer til at danse igen, hvis du ikke foregiver at have en skade til "Vild med dans"-finalen".

Mads Holger erkender over for B.T, at han har foreslået Rene Christensen at simulere en skade for at forhindre, at han dansede den sidste tango i TV2 med Paula Larrain i "Vild med dans"'-afslutningsprogrammet. Han afviser dog, at have givet Rene et tilbud, ikke kunne afslå.

"Jeg sagde, at han skulle holde sig fra Paula. Han blev sur, og ville ikke længere have noget med Paula og mig at gøre. Men da de blev nødt til at danse sammen i finalen, foreslog jeg ham, at han kunne foregive at have en skade, så han ikke kunne danse med hende. Der blev sagt mange grimme ord under skænderiet, men jeg truede ham ikke med vold," siger Mads Holger til B.T.

Skriver på bog om danske værdier
Den personlige nedtur fortsætter dermed for Paula Larrain, der igen må se sit navn i aviserne under kedelige omstændigheder. For en uge siden måtte hun konstatere, at hendes gode udseende og kendte navn ikke kunne lokke vælgere nok til at sætte krydset ved hende. Dermed måtte hun acceptere, at hun ikke efter to ugers konservativt medlemsskab kunne valse i Folketinget.

Vælgernes manglende opbakning giver hende dog tid til den bog om danske værdier, hun skriver på i øjeblikket sammen med sin jaloux ægtemand.

[email protected]

Kilde: