La Cour Sell: Khader taler usandt

Den borgerlige linje koster Ny Alliance endnu en profil

Slettet Bruger,

30/01/2008

Den borgerlige linje koster Ny Alliance endnu en profil. Denne gang er det folketingskandidat i Københavns Omegns Storkreds, René la Cour Sell, der sammen med storkredsens lokalformand, Mads Sunds Madsen, har taget afsked med partiet. Det beretter berlingske.dk.

Udmeldingen kommer i hælene på, at Gitte Seeberg forlod det parti, hun selv var med til at stifte. Årsag: Partiet var blevet for borgerligt.

"Det var ikke min kop te, at partiet har valgt at være klart borgerligt, men jeg kunne leve med det, så længe Gitte Seeberg var en del af partiet og med til at trække i den anden retning. Når jeg så kan konstatere, at Gitte Seeberg ikke længere er en del af partiet, så må jeg tage konsekvensen og forlade partiet," siger René la Cour Sell til berlingske.dk.

"Lederskab ikke Khaders spidskompetance"
Han anklager også partiformand Naser Khader for at tale usandt om Seebergs holdning til den politiske linje.

"Jeg kan ikke leve med en formand, som ikke taler fuldstændig sandt. På strategimødet spurgte vi direkte Naser, om Gitte Seeberg var indforstået med den nye strategi, og det svarerede han ja til og sagde, at hele folketingsgruppen stod bag strategien. Det duer ikke at bede folk om at knokle for et projekt, når formanden taler usandt. Jeg tror ikke, Naser gør det i ond mening, og jeg kan ikke forstå det. Hans spidskompetence er ikke lederskab," siger han til berlingske.dk.

René la Cour Sell kom fra Det Radikale Venstre, men vil ikke umiddelbart melde sig ind i et andet parti.

[email protected]

Kilde: