Løkke betaler 642,50 kr. tilbage - Venstre næsten 10.000 kr.

Finansminister Lars Løkke Rasmussen betaler nu 642,50 kroner tilbage til Sundhedsministeriet, som er blevet brugt på cigaretter til Løkke i hans mi...

Slettet Bruger,

08/04/2008

Finansminister Lars Løkke Rasmussen betaler nu 642,50 kroner tilbage til Sundhedsministeriet, som er blevet brugt på cigaretter til Løkke i hans ministertid samt en arbejdsfrokost for hans kone. Løkkes parti, Venstre må gribe dybere i lommerne og hoste op med 9.951,50 kr. for rene partiudgifter, som fejlagtigt er blevet betalt af skatteyderne via Sundhedsministeriet.

Det er resultatet af en undersøgelsen af 6.000 bilag, som ministeriet har gennemgået fra Lars Løkke Rasmussens tid som minister, efter at der den seneste tid har været pressefokus på hans forbrug af offetlige midler på private fornøjelser.

"Jeg er meget tilfreds med at have fået foretaget det her servicetjek," siger Lars Løkke Rasmussen til Ritzau.

Socialdemokraternes Rasmus Prehn har på onsdag kaldt Lars Løkke Rasmussen i samråd om regnskabsrodet. Han er ikke blevet mildere i tonen efter ministeriets gennemgang.

"Det vidner om en minister med meget dårlig samvittighed, der prøver at lukke sagen hurtigt. Jeg bliver ikke beroliget af, at Løkke kommer med denne lynmelding. Det virker i stedet forhastet og som dårligt spin - jeg bliver faktisk mere nysgerrig," siger Rasmus Prehn til Berlingske Tidende.

Han undrer sig især over én ting:

"Hvorfor skal vi som skatteydere gang på gang lægge ud for Venstre? Det virker som en mærkelig praksis," siger Rasmus Prehn.

Det spørgsmål vil Rasmus Prehn bl.a. kræve svar på på onsdag, når han skal stille spørgsmål om sagen til Lars Løkke Rasmussen i folketingssalen.

[email protected]

Kilde: