Konservative under hård beskydning for skatteaftale på konservative.dk

Af Ole Birk Olesen"Jeg er meget tilfreds med den aftale, regeringen i dag har indgået med Dansk Folkeparti

Slettet Bruger,

03/03/2009

Af Ole Birk Olesen

"Jeg er meget tilfreds med den aftale, regeringen i dag har indgået med Dansk Folkeparti."

Sådan siger de Konservatives formand, økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen, om skattereformen i en pressemeddelelse på konservative.dk, men tilfredsheden deles bestemt ikke af hjemmesidens gæster. Tværtimod meddeler flere en stor skuffelse over skattereformens indhold og de Konservatives deltagelse i aftalen.

"Jeg har gennem mange år været trofast vælger og medlem. Jeg kan se at min stemme har været spildt på knæfald for DFs pseudo socialdemokratiske misundelsespolitik. Mandag morgen vil jeg melde mig ud. Jeg skal nu finde et nyt parti som vil have min stemme og medlemsskab," skriver Michael Svendsen.

Claes Nilsson har sat sit sidste kryds ved de Konservative:

"I dag er så sandelig en historisk dag for mig. Det var dagen hvor jeg definitivt besluttede aldrig mere at stemme på Konservative. Jeres seneste adfærd har fået mig til at skamme mig over min stemme ved det seneste valg. Havde jeg blot vidst at en stemme på de Konservative var en stemme på socialdemokratisk politik!!!" skriver han.

Claus Poulsen fra de Konservative i Køge bliver tilsyneladende hængende i partiet, men er bestemt heller ikke tilfreds.

"I har ikke gjort jeres arbejde godt nok. I kan ikke forvente at vinde forhandlinger som disse uden at først at forsøge at påvirke meningsdannelsen såvel blandt befolkning som hos politikerne. [...] I har kun jer selv at takke for det ringe resultat. Det er dårlig strategi hele vejen igennem, og det var oven i købet forudsigeligt fra dag 1," skriver Claus Poulsen.

Indlæggene får imidlertid de Konservatives finansordfører, Mike Legarth, til at reagere med beskyldning om, at de slet ikke er skrevet af konservative vælgere og medlemmer.

"Skriv navn og adresse på dine indlæg, tak. Hold op, hvor er det morsomt, at læse mange af disse indlæg fra vores politiske modstandere, der lader som om, at de er sure konservative vælgere," mener Legarth at vide.

Det får dog blot flere af skribenterne til at identificere sig med navn og adresse.

Klik her for at følge debatten om skattereformen på konservative.dk

[email protected]

Kilde: