Barfoed: Landsråd vil føre til krav om nye skattelettelser

Slettet Bruger,

27/09/2007

Hos de Konservative er man øjensynlig ikke tilfreds med de beskedne skatteomlægninger, som man indtil nu har opnået. I hvert fald forventer partiets skatteordfører, Lars Barfoed, at partiets landsråd i weekenden vil resultere i krav om nye skattelettelser i næste valgperiode.

"Jeg er da helt sikker på, at vi ender med at vedtage en politik på landsrådet, som indebærer, at vi arbejder på yderligere skattelettelser inden næste valg. Jeg kan da ikke forestille mig andet," siger han til Politiken.

Dansk Folkeparti, der kæmpede mod den sidste skatteomlægning, er ikke overraskende afvisende.

V: Ikke planer om flere skattelettelser
"Det er et slag i luften, der er ude over enhver realisme. Skattepakken er forhandlet på plads, og dermed er der ro om skattespørgsmålet," siger næstformand Peter Skaarup.

Opbakningen til de konservative skattekrav fra regeringspartneren Venstre er også til at overse. Partiets politiske ordfører, Troels Lund Poulsen, vil ikke blande sig "i de konservatives indre anliggender".

"Jeg må bare sige, at det lykkedes at få en skatteaftale på plads, og det er det, jeg glæder mig over. Hvad der skal ske i fremtiden, det er noget, vi skal diskutere fra tid til anden. Jeg vil ikke lægge mig fast på, hvordan den økonomiske politik skal være i al evighed," siger han.

[email protected]

Kilde: