Kolind til Khader: Hvor meget giver du selv?

Slettet Bruger,

12/12/2007

Balladen i Ny Alliance om Jørgen Poulsens fratrædelsespenge fra Dansk Røde Kors fortsætter. Det er erhvervsmand og NA-støtte Lars Kolind, der kritiserer dem, der vil have Jørgen Poulsen til at sende sin fratrædelsesordning på 750.000 kr. videre til en anden nødhjælpsorganisation.

"Jørgen Poulsen har nøjagtig samme ret til godtgørelsen som til sin løn. Både juridisk og moralsk. Hvis nogen mener, at Poulsen burde donere sin fratrædelsesgodtgørelse til Folkekirkens Nødhjælp, så burde han også donere sin løn eller en del af den. De, der mener, at Poulsen har en pligt til dette, bedes oplyse hvor stor en del af deres egen løn, de donerer til humanitære organisationer," skriver Lars Kolind på sin hjemmeside, kolindkuren.dk.

Blandt dem, der har krævet Poulsens penge doneret til nødhjælp, er Naser Khader og Gitte Seeberg i Ny Alliances egen ledelse. Gitte Seeberg har tidligere bedt Kolind om at overveje sin fremtid i partiet, efter at han har støttet Jørgen Poulsens beslutning om at beholde fratrædelsesordningen fra Røde Kors.

[email protected]

Kilde: