Khader: Ja, jeg talte sort

Ny Alliance har i weekenden været samlet til strategimøde for at finde en vej ud af den krise, det otte måneder gamle parti befinder sig

Slettet Bruger,

20/01/2008

Ny Alliance har i weekenden været samlet til strategimøde for at finde en vej ud af den krise, det otte måneder gamle parti befinder sig. På mødet har man erkendt, at partiets brug af begreber som dronningerunderunde og kongelig undersøger forvirrede meget mere end det gavnede. Det skriver Jyllands-Posten.

"Vi har nu truffet to større beslutninger. Dels at Ny Alliance hører til i den borgerlige familie, og derfor peger vi på en borgerlig statsminister. Alt det med dronningerunder og kongelig undersøger var meget christiansborgsk, og det har skabt forvirring og hører fortiden til. Nu er vi i Folketinget, og man kommer ikke til at se Ny Alliance hjælpe Socialdemokratiet og SF med at vælte den borgerlige regering," siger Naser Khader til Jyllands-Posten.

Naser Khader, der efter ophævelsen af den såkaldte musketered mellem Seeberg, Samuelsen og Khader selv, nu fremstår som partiets ubestridte frontfigur erkender samtidig, at han har plads til forbedringer som partileder. Khader blev under valgkampen beskyldt for at have for lidt styr på substansen i blandt andet partiets skattepolitik, og det var ikke uden grund.

"Man kan altid blive bedre, og jeg arbejder med mit lederskab. Men man skal huske på, at en leder ikke skal være ekspert på alle områder og kunne alle detaljer. Men jeg erkender, at jeg har talt sort på nogle punkter, fordi vi ikke har været klare nok i vores udmeldinger. De beslutninger, vi har truffet nu, gør det meget nemmere for mig at være leder," siger Khader til Jyllands-Posten.

Ny Alliance holder deres første landsmøde 29. marts.

[email protected]

Kilde: