Kendt 9/11-konspirationsteoretiker vil til EU for Venstre

Af Ole Birk OlesenDen tidligere vært for DR1's TV-Avisen Morten Løkkegaard skal være kandidat til EU-parlamentet for Venstre, skriver Berlingske Ti...

Slettet Bruger,

15/08/2008

Af Ole Birk Olesen

Den tidligere vært for DR1's TV-Avisen Morten Løkkegaard skal være kandidat til EU-parlamentet for Venstre, skriver Berlingske Tidende. Morten Løkkegaard har hidtil ikke ruttet med oplysninger om sine politiske holdninger, men ved en enkelt lejlighed har han dog gjort en bemærkelsesværdig undtagelse: I en klumme i metroXpress for to år siden fortalte han således, at han hører til dem, der mener, at det i virkeligheden var den amerikanske regering, der stod bag terrorangrebene på USA den 11. september 2001 - ikke Osama bin Ladens al-Qaeda.

Klummen, som Morten Løkkegaard ikke siden har hverken undsagt eller beklaget, blev bragt den 1. august 2006 under overskriften "Sandheden er et sted derude". Heri skriver Morten Løkkegaard bl.a. om den amerikanske filosofiprofessor David Ray Griffins bog "Det nye Pearl Habour", at den "seriøst og effektivt gennemhuller den officielle forklaring på den 11. september angrebet", og Morten Løkkegaard fortsætter:

"Og bekræfter, at Pentagon ikke blev ramt af et fly (det kunne slet ikke ramme Pentagon uden at være blevet skudt ned af et avanceret missil-forsvar), men af et 'venligt missil' - altså et af USA's egne."

Klummen sluttes af med følgende udsagn fra Morten Løkkegaard:

"Sandheden er et sted derude. Men det kræver et åbent sind at acceptere den."

Klik her og læs Morten Løkkegaards klumme på sitet 11september.dk, som videreformidler konspirationsteorier om terrorangrebet på USA den 11. september 2001

Klik her og læs en tilbagevisning af de mest udbredte konspirationsteorier om terrorangrebet

[email protected]

Kilde: