Kølledræberens mor er misbruger

Moderen til den 15-årige dreng, som førte køllen mod 16-årige Deniz Uzuns hoved i påsken, har siden gentagne gange kritiseret kommunen for ikke at ...

Slettet Bruger,

02/04/2008

Moderen til den 15-årige dreng, som førte køllen mod 16-årige Deniz Uzuns hoved i påsken, har siden gentagne gange kritiseret kommunen for ikke at have gjort nok for hendes dreng. Nu viser en rapport fra Københavns Kommune, at hun selv har svigtet gevaldigt.

Rapporten refereres i dag i Nyhedsavisen, og den tegner et billede af en mor, som altid har prioriteret sig selv over sine børn. For det første har hun fire sønner, hvoraf de tre har forskellige fædre. Forskellige mænd kom og gik tilsyneladende i drengens hjem. For det andet tilbragte moderen selv dagene med et massivt pille- og alkoholmisbrug.

I stedet for at ændre på sin adfærd har moderen forsøgt at skyde sin søn fra sig. Hun har flere gange bedt kommunen om at anbringe drengen uden for hjemmet, men hver gang har hun dog ombestemt sig.

Myndighederne har i stedet arrangeret forskellige ordninger, der skulle lette familiens tilværelse. Men for det meste er planerne blevet droppet, fordi drengen ikke har samarbejdet. Hans skolegang er meget ujævn, og indtil videre har han gået på fem forskellige skoler, skriver Nyhedsavisen.

Den seneste kontakt mellem drengen og de sociale myndigheder ligger et år tilbage. Her bliver de enige om, at han skal droppe kriminalitet og gå til gokart i stedet. Siden aftalen om at gå til gokart er drengen dog blevet mere og mere voldelig og kriminel.

Moderen er selv vokset op i et hjem præget af vold og misbrug, og hun blev tvangsfjernet som barn.

[email protected]

Kilde: