Købte nummerplade for 72 millioner

I Danmark kan man købe sig en ønskenummerplade for 6

Slettet Bruger,

18/02/2008

I Danmark kan man købe sig en ønskenummerplade for 6.200 kroner. I De Forenede Arabiske Emirater måtte Saaed Al Khouri lørdag dykke lidt dybere i lommen for at få nummerplade "1", som han så brændende ønskede sig. Nummerpladen var til salg på en auktion på Emirates Palace Hotel, hvor Al Khouri betalte den relativt svimlende sum af små 72 millioner danske kroner. Det skriver Gulf News.

I alt indbragte salget af 89 nummerplader cirka 123 millioner kroner, som nu vil blive brugt til at opføre et specialiseret hospital for ulykkesofre.

"Det endelige resultat af nummerpladeauktionen oversteg vores vildeste forhåbninger og drømme," siger Abdullah Matar Al Mannei, direktør i Emirates Auctions til Gulf News.

Saaed Al Khouri siger til Gulf News, at han var opsat på at få pladen, uanset prisen. Han fortæller at nummerpladen er til privat brug, og at han ingen planer har om at sælge den. Ud over pladen får han også rekorden for verdens dyreste nummerplade, en rekord han overtager fra sin fætter Talal Ali Mohammed Khouri, der betalte mindre end det halve for sin plade nummer "5".

[email protected]


Kilde: