K-ledelse afviser skattelettelser: Utidig filosoferen

Slettet Bruger,

29/08/2007

Det har stået på kold afklapsning for den konservative finansordfører Christian Wedell-Neergaard, der i morges stillede flere krav om skattelettelser i udsigt til skatteyderne. Blot få timer efter blev dette afvist af partiets politiske ordfører, Pia Christmas-Møller, der kalder udmeldingen for "utidig filosoferen".

"Konservative og Venstre står sammen i de igangværende skatteforhandlinger," siger hun i en pressemeddelelse og understreger, at alle kræfter skal bruges på at skaffe flertal bag det aktuelle skatteudspil.

"Derfor er det utidigt nu at filosofere over, hvad der skal ske, før vi kender resultatet af disse forhandlinger. Det er den konservative kurs."

Ifølge De Konservatives valggrundlag vil partiet arbejde for, at ingen må betale mere end 50 pct. i skat. Men det lader sig ikke gøre med 2015-planen, som partiet selv har fremlagt sammen med Venstre. De penge, der måtte være til rådighed, er allerede sat af til højere offentligt forbrug, har finansminister Thor Pedersen (V) tidligere udtalt.

[email protected]

Kilde: