Islamisk Trossamfund til møde med Birthe Rønn i dag

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech skal ifølge politiken

Slettet Bruger,

19/02/2008

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech skal ifølge politiken.dk mødes med Islamisk Trossamfund i ministeriet i eftermiddag. Mødet kommer efter, at trossamfundet har skrevet til regeringen for bl.a. at protestere over, at danske medier igen har trykt en af Muhammed-tegningerne, og at to tunesere vil blive udvist, fordi de angiveligt har lagt planer om at myrde Jyllands-Postens tegner Kurt Westergaard.

"I brevet har vi udtrykt vores mening om krænkelse af menneskerettigheder i Danmark og om offentliggørelsen af karrikatur-tegningen," siger Kassem Ahmad til politiken.dk:

"Vi har udtrykt bekymring for den udvikling, der sker i Danmark. Også når det gælder retssikkerhed i forbindelse med udvisninger og definitionen af terror. Vi har skrevet for at række hånden frem til en dialog og et fordomsfrit samarbejde."

Kassem Ahmad kaldes har ellers fået hæftet prædikatet "utroværdig" på sig af både Socialdemokraterne, de Konservative og Dansk Folkeparti, efter at han fredag gik til demonstration imod ytrinsgfriheden sammen med den totalitære islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir.

[email protected]

Kilde: